MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sokaknak meggyűlik a baja azokkal az utálatos pattanásokkal. nekem is. Ezért gondoltam,hogy írok pár tippet,amit lehet,hogy ismersz,de nem baj!(:

1.Frufru eltűzése - Ha van frufrud,legalább otthonra mindenképpp tűzd el!A frufru alatt leizzad a homlokozd és pattanásos lesz.

2.Arcápolási termékek - Ebből nem kell túl sok,mert ha őrült módon mindennel bekened a fejed,akkor csak még pattanásossabb leszel. Csak és kizárólag tiniknek készült arcápolási szereket használj,illetve azt,amit a kozmetikusod ajánl. Bőrradírt elég hetente egyszer. Szappan helyett reggel és este fiataloknak készült arclemosót használj,utána pedig egyből tonikot,hogy visszaállítsa a bőröd PH értékét. Ha nagyon pattanásos vagy,és óriási dudorok nőttek a fejeden,akkor vegyél egy olyan krémet,amiből este kell a pattanásra kenni egy pöttyöt,és reggel lemosni.Ez nem annyira tuti,de ki lehet próbálni.(Most nem tudom fejből a nevét,nézz utána,ha érdekel,vagy kérdezd meg a kozmetikust).De ezeket is csak mértékkel!

3.NE piszkáld a pattanásaidat! - Sokan hajlamosak rá,hogy este fáradtan piszkos kézzel nyomkodják a pattanásaikat,vagy éppen tanulás közben,amikor unatkoznak és stresszelnek,akkor automatikusan szétvakarják a bőrüket. Nos,ha erre rászoksz,akkor a fejed sebhelyes lesz,és dupla idő múlva gyógyulnak meg a pattanásaid.Ha így jártál,növessz hosszabb körmöt,az majd emlékeztet,hogy ne vakarózz!

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet