MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár a szépség belülről fakad,és az a legfontosabb,hogy szépséget sugározz,sok lány megőrül a divatért.Én nem tartozom közéjük,de kedvelem a divatot.Ezért írok róla(:

1.Leggings

Azért írok először a leggingsről,mert sokan nem tudják,hogy kell viselni. Az borzasztóan néz ki,ha egy lány fenék fölé érő felsőben és leggingsben van,főleg akkor,ha a leggings a fenekébe vág.Egyáltalán nem menő,hanem inkább nagyon ciki. A leggingset úgy kell kezelni,mint egy harisnyát. Viszont bokacsizmával,csizával,és egy hosszú felsővel vagy kabáttal nagyon divatos tud lenni(:

Na,így kell hordani a leggingst!:)

 

2.Felsők

Nagyon divatosak most a pántos és a pánt nélküli,mintás,bőbb szabású vagy passzosabb felsők.És még a féloldalas pólók is.A fél vállat megmutató vagy csak sejtető felsők sokkal szexibbek,mint azok a cuccok,amik alig takarnak valamit.

 

 3)Legyél divatos télen is!

-Farmerek

Ezek cuccok mint pl. a féloldalas felső vagy a leggings a nyáriasabb napokra valók,most pedig már kezd berobbanni a tél-a ruatárunkba is. És hidd el,nem cak úgy lehetsz divatos,ha ajéghideg téli napokon belefagyasztod magadat a cicanadrágokba és a vékony felsőkbe,papucsokba. Nem csak a miniszoknya+top kombinációval lehetsz a legdivatosabb lány a suliban,ugye tudod? A különféle farmerek most nagyon divatosak,és ha unod már,hogy az uncsi hétköznapokon a suliban a folyosón a srácok keresztülnéznek rajtad,akkor merj egy kicsit merészebb rucikat hordani! A nem túl hűvös napokon egy szakadt farmer,a hidegebb napokon  pedig(persze ha nincs tesióra) a farmered alá vehetsz egy cicagatyát,ami félig-meddig megvéd a hidegtől,és nem látja senki. De ha a farmerek közül is eddig az egyszerű, "rejtőszínű" darabokra buktál,a próbálj ki valami újat! Egy színes mintás,kőmosott,vagy egy erős színű farmer feldobhatja a szerelésedet!

Szakadt farmer:

Mintás farmerek:

-Felsők

Remélem,azt is tudod,hogy nem csak az untraterndi megjelenés a nyerő a fiúknál.Ha nem akarsz a téli hidegben fagyoskodni,de bénán kinézni sem,használj menő pulcsikat! Most nagyon divatosak a téli mintás felsők,és mint már mondtam a hosszú felsők leggingshez kiválóak,de csőfarmerrel sem mutatnak rosszul.A neon színekkel pedig tuti nem fogsz senki mellett elhaladni észrevétlenül!

-Sálak

Mint láthatod,mostában nagyon divatosak a különböző vékony divatsálak. Ezek közül,ha a szerelésed egyszeszerű,akkor érdemes valami merészebb,erősebb színű,divatos darabot választanunk. Ha harmonizál néhány ruhadarabunkkal,nagyon feldobhatjuk vele az outfitünket.Nézz be egy jó butikba,és válogathatsz majd bőven a saját stílusodhoz illő sálakból!PL:

-

 

3.Ékszerek,kiegészítők

Az ékszerek és kiegészítők nagyon fel tudnak dobni egy egyszínűbb szerkót.Peace jeles,love feliratos,divatos,de nem túl drága darabok előnyben.Egy fekete vagy fehér,világos színű szerelés vidám kiegészítőkkel nagyon szép tud lenni.De arra figyelj,hogy ne legyél paradicsommadár!Ha a ruhád eleve feltűnő és színes,az ékszereid (és a sminked) legyenekek visszafogottabbak!És arra is jó,ha figyelsz,hogy ne legyenek a cuccaid össze nem illők!

 

 

DE egyvalamire NAGYON kell figyelned! Legyél ízléses,de ne legyél túl kihívó! Pl egy neon színű felső+erős mintájú farmer+ feltűnő sál+neon színű Converse+erős make-up és körömlak kombinációtól már paradicsommadárnak tűnhetsz.

 

:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet