MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne olvasd el...
.
.
.
.
.
.
.
Ha ezt olvasod, akkor biztos lehetsz benne, hogy téged sem az eszedért szeretnek! Hát nem megmondtam, hogy ne nézd meg? Így hallgatsz másokra? Pedig én jót akartam! Látod, most itt húzod az időd és olvasod ezt a ***séget, ahelyett, hogy csinálnád a dolgod! Nem értem mire vársz; ez a szöveg már semmi újat nem fog neked nyújtani. Ne olvasd már! Nem értesz? Fene a kíváncsi fajtádat! Én türelmes ember vagyok, de ami sok az sok! Na, jó, nem fogok itt szenvedni veled... pedig én szóltam, hogy ne nézd meg, mert tök felesleges. Látod, tényleg az! De te még mindig olvasod... lassan 1 perce, ha nem több. Attól függ milyen jó olvasó vagy. Szoktál olvasni? Gyakorlat teszi a mestert! Mond meg őszintén, hogy ez miért jó neked!? Csak olvasod és olvasod, de az égvilágon semmi... Szerintem már kínodban röhögsz; talán magadon! Ezt meg tudom érteni! Ejj, barátom! :)

 

 
Kedves férfiak.!
Tudjuk hogy a nemünk 60%-a r*b*nc,akit hidegen hagy,hogy hogyan beszélsz vele,és viselkedsz vele.... De kérlek szépen ne felejtsétek azt,hogy ott az a maradék 40%,aki tud őszintén szeretni,és vannak érzései;)Egy egészséges embernek 1000 vágya van, a betegnek viszont csak egy: hogy meggyógyuljon. Tudom, hogy az emberek 97%-a nem fogja ezt státuszként kitenni. De ha egy vagy a fennmaradt 3%-ból, tedd ki legalább egy órára azokért, akik rákban haltak meg és akik még harcolnak ellene.

 


Kaptál már röhögőhörcsögöt?Tedd ki te is,ha röhögőgörcsnek olvastad!

 

Hófehérke 7 pasival élt együtt, Piroska szülői tiltás ellenére egyedül csavargott, Csipkerózsika egy idegennel smárolt, majd hozzáment, Hamupipőke kiszökött éjjel egy buliba. Ezeken a meséken nőttünk fel és csodálkoznak a szüleink, hogy milyenek vagyunk?!

"Ha egyedül vagy, azt kérdik hol a barátod...ha van barátod, azt kérdik
mikor lesz lagzi... ha férjhez mész, mikor lesz baba... ha már van, mikor
lesz testvére... Ha elválsz, megkérdik miért...??? Ha új életet szeretnél
kezdeni, megkérdik, miért ilyen gyorsan...??? Az embereknek soha semmi se
fog tetszeni. Ha magasról teszel mások véleményére tedd ki te is, hisz
csak 1-szer élsz...."

 

Átlagos szívverés: /\_/\_/\_/\_/\_/\
Amikor vele vagy: /\/\/\/\/\/\/\/\
Amikor hiányzik: /\__/\__/\__/\__/\
Amikor elveszíted: /\___/\___/\______________
Rakd ki, ha neked is van olyan akit
sosem akarsz elveszteni ♥♥...:)

╲╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ╮ ╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃ Tedd ki te is, ha vannak olyan személyek az életedben ┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳╮  akiket soha nem fogsz elfelejteni! :D  ╲┃╰━━╯┃━━━╯╰━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━╯ ╲╰┳━━┳╯╲╲╲╲╲╲╲╲╲ ╲╲┛╲╲┗╲╲╲╲╲╲╲╲╲╲╲

 

‎"Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet hogy szeretek tökéletlen lenni..."

 

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet