MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szia!

Most nem olyan számítógépes játékokra gondolok,amikkel csak az agyadat butítod és a szemedet rontod,hanem olyan játékokra,amiket baráti társaságban,haverok között,ha unatkoztok,tudtok játszani. És nem is dedós játékokra gondolok,hanem...majd meglátod!(:

 

1.Egyenesből keresztbe

Ez egy eléggé szívatós játék,de nekem nagyon tetszik.xD.Elég bonyolult,de megpróbálom elmagyarázni.Hogy mi a szabály?Az a szabály,hogy ki kell találni a szabályt.Ez így elsőre furán hangzik,de olvasd végig.Az a lényeg,hogy körben ültök,és egymásnak dobtok egy labdát.Amikor dobod,mondanod kell valamit.Négy lehetőség van,hogy mit:

1.Egyenesből egyenesbe.2.Keresztből keresztbe.3.Keresztből egyenesbe.4.Egyenesből keresztbe.

Na már most.Teljesen mindegy,hogy melyiket mondod,csak annyi a lényeg,hogy mondd az egyiket,és dobd oda valakinek. Kell valaki a baráti társaságból,aki ismeri a játékot. Ha rajtad kívül senki sem,akkor te leszel az.Tegyük fel,hogy a melletted ülőnél van a labda,és odadobja valakinek.Azt mondja,hogy pl.:Egyenesből egyenesbe. Te ismered a szabályt,ezért miután a melletted ülő eldobta,te megmondod,hogy jót mondott-e. És így megy tovább a játék.A többieknek,akik nem tudják a szabályt,ki kell azt találni,hogy mi az.Ők tippre mondanak a 4 lehetőség közül valamit,és te megmondod hogy jót mondtak-e.Ezt hetekig is játszhatjátok,egyszer majd rájönnek a szabályra,mert rá lehet jönni.Mindenki valami bonyolult sorrendre gondol,hogy az a szabály.Pl.:Egyenesből keresztbe után az jön hogy egyenesből egynesebe,stb.De nem.A szabály borzasztó egyszerű és primitív.Nem a sorrendtől függ.Hogy mi a szabály?Az,hogy akinek keresztben van a lába,ő a kereszt.Ha ki van nyújtva,akkor egyenes.Ha keresztben van a lábad,és a veled szemben ülőnek egyenes,és neki dobod a labdát,csak annyit kell mondanod:Keresztből egyenesbe.Érted?XD.Van hogy hamar rájövünk a szabályra,van,hogy nem.Nyugi,a barátaid, egyszer majd csak kitaláljákxD

 

(Az oldal szerkesztés alatt)

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet