MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ki mondta,hogy a nem túl sportos csajok nem lehetnek csinosak és egészségesek sem?Senki!Szóval,ha nem vagy egy sportos típus,akkor lenne egy pár tanácsom számodra.

Szóval. Ha azt kérdezik tőled,hogy miért nem miért nem próbálsz egészségesebben élni,akkor azt válaszolod,hogy én nem olyan típus vagyok???Mert ha igen,akkor ez egy nagy butaság! Próbálj ki új sportokat,akkor is,ha eddig úgy gondoltad,egyáltalán nem illenek a személyiségedhez! De ehhez nem muszáj milliókat költened a legdrágább tánciskolákra meg ilyesmikre. Először annyi elég,hogy szánsz a fittségre és csinosságra naponta egy tizenöt percet. Hogy ezt hogy értem? Felülések,kitörés,fekvőtámasz,ugrókötél,ameddig csak bírod.Közben szólhat a kedvenc számod,de akár relaxálhatsz is.Ha nem vagy lusta,és ezt minden nap megteszed,akkor biztosan nem hízol el.A másik:Eljárhatsz sportolni.Ha a pénztárcádba belefér,vagy vannak nem túl drága edzőtermek a környéken.Én például óvodás korom óta úszok,és nagyon jó.Minden más sportban béna vagyok,de úszni nagyon szeretek.Gerincferdüléseseknek (mint pl.nekem) a hátúszás kiváló. Meg ott van még a pilates is. Én azt nem igazán tudom,milyen de renegteg ember (és sztár) tudná ajánlani.Szóval:Egészségre fel!(:

De a sport semit sem ér,ha nem élsz egészségesen!Most nem azt mondom,hogy éhezz,fogyókúrázz,és egy hétig ne egyél semmit. Enni lehet. De csak egészségesen. Vannak,akik egész nap esznek,és észre sem veszik. Igen,a haverok minden nap megkínálnak chpissel,esetleg te is veszel magadnak,egy kis csoki,egy kis popcorn,egy jó adag zsíros ebéd.....igen,ki ne szeretne minden nap ennyit enni?De nem lehet.Mindenképp reggelizz,és akkor délelőtt nem lesz szükséged a suliban annyi nasira. Ahhoz,hogy egészségesen ebédelj,nem kell vegának lenni. Aztán vacsorázz,de azt se túl későn!A legjobb ha 8 óra előtt megvacsorázol.A legrosszabb az,ha ebédre és reggelire keveset eszel,és vacsorára meg egy kiló kaját megeszel.Ez nagyon rossz!Oszd be,hogy mikor mennyit eszel.Közben délután uzsonnázhatsz és délelőtt tízóraizhatsz is.Ráadásul a zsíros ételek a bőrnek is nagyon károsak,szóval az egészséges életmód annyiból is előny,hogy nem lesz extra adag pattanásod.Egészséges életmód.Lets go! 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet