MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szia!

Eleve megdicsérlek,amiért rá mertél kattintani erre a cikkre. Hogy miért? Mert tanulni nagyon kevesen szeretnek,és lehetséges,hogy te abba a 90 százalékba tartozol,akik utálnak tanulni. Hát,tanulni megszeretni nem hiszem,hogy meg fogsz ettől a cikktől,de az eredményeidet megpróbálom kicsit jobbá tenni.

1.Tanulj!

Ha azért nem tanulsz,mert azt hiszed,hogy az a menő,ha tele vagy egyessel,akkor elárulom,hogy nagyon rossz úton haladsz.Lehet,hogy sokan menőnek tartják a bukásra állókat,de valahol mégis mindenki tiszteli és irigyli azokat,akik mindig ötös dogákat írnak-puskázás nélkül.

2.Tűzz ki magad elé célokat!

Tanulnál,de nincs miért?Úgy értem,feleslegesnek érzed,hogy minden nap órákat görnyedj a matekkönyv felett egy-egy ötösért?Legyenek határozott céljaid!Döntd el,hogy hova akarsz majd a gimi/általános után menni továbbtanulni.Tanulj azért,hogy felvegyenek.Vagy ha nincs a közelben felvételi veszély,akkor meg azért tanulj,hogy normális felnőttkorod lehessen.Az egykori stréber-nek csúfolt diákokat igaziból mindenki irigyli,sőt,felnőttkorukban még csodálni és tisztelni is fogják őket.

3.Kérj segítséget!

Tanulsz,de csak magolsz,és nem értesz semmit abból amit olvasol?Ha eddig nem merted megkérdezni a tanárod,mert féltél,hogy hülyének néz,vagy a többiek kiröhögnek,felejtsd ezt el!Nem kell a többiek előtt megkérdezned,elég,ha óra után megkeresed,és kérdezősködsz.Hidd el,nem néz majd hülyének.Örülni fog,amiért azt látja,hogy érdekel a tantárgy,és jobb jegyet akarsz szerezni.De vigyázz,ne kergesd az őrületbe a kérdéseiddel(:.A másik lehetőség:Kérdezz meg valakit,aki az osztályodban kitűnő tanuló!Ha még jóban is vagytok,és ha a kitűnő lány/fiú még kedves is,akkor biztosan segíteni fog neked a leckében.

4.Figyelj órán!

Jegyezd meg,amit órán tanultok,és poénkodás,levelezés helyett inkább figyelj.Tudom,ez nagyon nehéz,főleg ha az embernek sok barátja van,de ha tényleg jobb jegyeket akarsz,akkor figyelj.Ráadásul,ha ott vagy az órán,a tanár tanulásban aktívnak,szorgalmasnak fog gondolni.Plusz,otthon kevesebbet kell majd kínlódnod a tanulással.

 

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet