MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

Minden álmod,hogy a suli legmenőbb csajszija lehess? Hogy minden nap a suliban hatalmas baráti társasággal az oldaladon sétálhass a folyosókon,és minden fiú megforduljon utánad? Mindig irigykedve nézed a suli népszerű csajait,és nem érted,hogy te miért nem lehetsz ilyen? ha ezek közül bármi is igaz rád,olvasd ezt végig!

 

1.A látszat néha csal

Ha hiszed,ha nem,a legnépszerűbb csajok világában sem minden fenékig tejfel...ők sem imádják mindig magukat. Néha ők is kételkednek a külsejükben,és van egy jó pár dolog,amit ők is utálnak magukon. Attól még,hogy népszerűek,ugyanolyan emebrek,mint te,ők sem tökéletesek,szóval ne próbálj olyan lenni mint ők.Légy önmagad! Ráadásul sokszor a népszerű embereknek sokkal több problém,ájuk van az átlagos lányokénál...


2.De,ha minden áron kicsit népszerűbb akarsz lenni,akkor adhatok pár tippet:

1.~Ne legyél félénk!

Beszélgess,barátkozz!Miközben valakivel beszélsz,nézz a szemébe és mosolyogj. Így bátorságot és barátságot sugárzol majd,és többen akarnak majd veled lenni.

2.~Légy nyitott,vidám!

A búskomorság nem menő...és akármennyire is rossz hangulatod van aznap,próbálj őszintén mosolyogni,közeledj vidáman az emebrek felé! Ne utasítsd el az új ismeretségeket,ha valami fontos történik a suliban,mindig legyél ott! Ne csak sordódj az árral,ha nem értesz valamivel egyet,mondd el a véleményed bátran,így nem tűnsz jelentéktelennek!

3.Legyél kedves!

Hidd el,nem nyerő a beszólogatás. Ha mindenkit piszkálsz és mindenkinek beszólsz,csak mert ettől jobban érzed magat,vagy úgy gondolod,a töbiek jót röhögnek és jobban megszeretnek,akkor ezzel pont az ellenkezőjét éred el! Viszont ha mindenkivel kedves vagy,még azokkal is,akiket nem szeretsz,barátságos és segítőkesz vagy,az emberek jobban közelednek majd hozzád.

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet