MENÜ
                      Because we are Young♥                                  
                                           Üdvözöllek a világomban!:)                  
                                Idézetek,képek,zenék,és még sok minden! 
                                                    Jó szórakozást!♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok csajszi semmi pénzért sem indulna el otthonról fél kiló smink nélkül. Ha te is ilyen vagy,akkor elárulom,hogy ez hülyeség. Na persze nem az a hülyeség,hogy sminkelsz,hanem az,hogy mennyit. Ahhoz,hogy menő legyél,nem kell fél kiló vakolatot a fejedre kenned! A túl sok smink csúfít. Sminkelj ízlésesen! Hogy ez mit jelent? Megtudod!

1.Alapozók,púderek

Alapozóból és púderből sem kell rengeteg,mert egyrészt meglátszik,másrészt lehetséges,hogy a Szépség és a Szörnyetegből inkább a szörnyetegre hasonlítanál. Csak annyit kenj fel,amennyi szükséges. Igyekezz olyan szépségápolási szereket használni,amik természetes anyagból készültek,és nem tömítik el a pórusokat. Azonkívül pedig,ami nagyon fontos,hogy a korrketorok és az alapozók nem helyettesítik a kozmetikust!

2.Rúzsok,szájfények

Ha valakin a szemfesték és a rúzs is nagyon erős,az sohasem szép. Az egyik mindig legyen világos,a másik erősebb. Tudj különbséget tenni a suliba és a buliba való sminkelés között!Suliba elég egy kis szolid,de ízléses és szép szájfény,buliba mehet az erősebb,de oda sem kell túlzás.

3.Szemceruza,szemhéjfesték

Fekete szemceruzát használsz? Ne is próbáld tagadni! A fekete szemceruza helyett használj barnát. A vonásaid fiatalosabbak és barátságosabbnak tűnnek majd tőle,mint a feketétől.
A szemhéjfesték pedig a suliba nem is annyira fontos,de ha nagyon ragaszkdosz hozzá,akkor mindenképpen a hajadhoz,bőrtípusodhoz,és a saját stílusodhoz megfelelő színt válassz. Mint ahogy másban sem,ebben sem akarj utánozni másokat,hanem találd meg a stílusKacsintásod!

 

Szavazás

Milyen az oldal?
Nem rossz
Tök jó!
Szuper!
Béna!

Asztali nézet